2016. október 2., vasárnap

A Remény bukása


Kindred - A Remény bukása


 • Besorolás: Angst
 • One Shot
 • Kindred AU! ( League of Legends )
 • E/3 múlt
 • Igyekeztem érthetőre írni, de aki nem olvassa el az előtörténetet az nehezen fogja érteni sajna. 

Fagyos hideg volt aznap, mely végigsöpört a kietlen pusztán. Úgy repült, úgy reszkettette meg a kislányt, mint maga Anivia, a jeges főnix. Bárány és Farkas nem messze, az erdőben voltak, Farkas idegesen slukkolta az áporodott, fagyos levegőt, a célpontját kereste. Bárány csak a fejét csóválva ajzta fel az íját, melyet aztán a hátára akasztott. 
- Nem akarom megölni. - Suttogta lágy hangján, mire társa felmordult. 
- Te is tudod, a törvény az törvény. - Sziszegte, ugatta mély, rekedt hangján. - Fiatalnak tűnik. - Morogta az orra alá, miután megint a levegőbe szimatolt. - Jó zsákmány, könnyű célpont. Szórakoztató vadászat. 
- A vadászat sosem szórakoztató. - Szúrta közbe az egyik szaglászásnál Bárány és megigazította fekete maszkját. - Pláne, mikor ilyen az áldozat. - Húzta össze szemöldökeit, de ez nem látszódott az álarctól. 
- Ti nők! - Horkantotta a született vadász, füleit pedig a nesz irányába csapta fel, orra beleszántott a hűs harmatba a füvek között. - Ez a dolgunk. Ha pedig, te nem végzel vele, hogy fájdalommentesen múljon ki, hát, nekem kell majd széttépnem. - Morgott a Farkas. Bárány szeme kéken felizzott, ajkai közül halk fohász buzogott elő, majd bólintott egyet, a társára nézve. 
   - Sajnálom, Farkas. - Dünnyögte, majd elfordult tőle és hangos lármát csapva, sikoltva futott a célpontjuk felé. Nem is meglepő, a kislány szemei elkerekedtek, s rohanni kezdett, az erdővel ellenkező irányba. Farkas bőszen feldühödve kapott utána, de... Minden olyan gyorsan történt.A fogai összezárultak a dereka körül. Állkapcsa hangos csattanással csukódott be. Megízlelte őt, de hiszen ez... Azonnal elhúzódott, megütközve pislogott rá, megint dühös lett. 
- Bárány?! - Kérdezte kétségbeesetten, de még idejében az összeeső test mögé tudott hengeredni hosszúkás testével. - Bárány, Bárány, ne csináld. - Suttogta vicsorogva. 
- Az Istenért már! Miért kell neked féltened és sajnálnod egy emberkölyköt? Miért kell neked szembeszegülnöd a halállal? Tudod te! Pontosan tudod, hogy valakinek meg kell halnia. Miért döntöttél úgy, hogy te leszel ez a valaki? - Mormolta lehúzva róla a fekete maszkot. 
   - Meghalhattam volna én. - Gondolkodott el, majd felnézett és vicsorogva meredt a még mindig őket néző kislányra. - Vagy... - Emelkedett fel a halott mellől és sarokba szorítotra a zokogó jövevényt. - Ő... Te sírsz? Kid halt meg? Miért sírsz? Mit képzelsz magadról? - Ripakodott rá Farkas, aztán, összes borotvaéles fogát megvillantva vigyorodott el sötéten, szemei lobogtak az indulattól. De volt benne valami más is. Nem csak bosszúvágy, nem csak düh, hanem egészen mélyen ott lappangott a szomorúság is, mely csak akkor tört elő, mikor zokogva esett neki széttépni a gyermeket. A gyermeket, aki miatt megölte az egyetlen szerelmét, aki nem lehetett az övé...
   Ők voltak a Jin és a Jang. Két fél, mely egymás nélkül nem egész...

2 megjegyzés:

 1. Áhh, Kindred all time favourite champion :D
  Nagyon tetszett, ahogy leírtad őket, teljesen hasonlóan képzelem el az egészet. ASRJFD. Khm.
  Szóval, nem nagyon látni errefelé LoL fanfictiont, és most olyan boldog vagyok, hogy rábukkantam erre, mert annyi potenciál van ebben a játékban, főleg Kindredben - akit te tökéletesen megragadtál.
  &nagyon köszi ezért, remélem, még alkotsz majd a fandomban. :D

  VálaszTörlés
 2. Természetesen fogok még ilyen novellát írni és nagyon köszönöm a kommentedet, mert feldobtad a napom.
  Xx PinQuinn :D

  VálaszTörlés

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony