2016. augusztus 4., csütörtök

Mit tettünk? - Yaoi hét: 4. nap


  • Fandom: Marvel, azon belül is Avengers
  • Steve x Bucky
  • A második világháború idején játszódik, Steve jégkirálynő drámája előtt. Azaz... a Civil War után is játszódik, de nem is és... ahj, mindegy, csak olvasd, és megérted.

Bucky karjai lazán ölelték át Steve felsőtestét, aki csak lágyan, a férfi ölelését vigasztaló ölelését elfogadva mélyen vállába fúrta arcát. Csend uralkodott a kis szobában, a többi katona épp evett. Csak ők ketten voltak, egyedül, és ott voltak egymásnak, ahogyan mindig is. Azaz, majdnem.
Steve nem láthatta a környezetüket, hiszen az egyetlen dolog, ami elé terült, az Bucky sötét pulóvere volt, nem több. A másik tag viszont nem volt ilyen helyzetben, ő teljesen tisztán láthatta a vele szemben álló, fémkezű alakot. Ijedten tanulmányozta az arcát, ami teljesen úgy nézett ki, mint az övé. Kezei csak továbbszántotta a szuperkatona szőke tincseit, nem hagyta, hogy bármi gyanúsat is felfedezhessen.
Bucky összehúzott szemmel figyelte az idegen mozdulatait, ahogyan egyre csak közelebb merészkedett hozzájuk, lassú, monoton lépésekkel. Tudta, hogy csak hallucinál, vagy hasonlók, hiszen másként nem állhatna előtte egy férfi, aki teljesen ugyan úgy néz ki, mint ő. Már csak az a megszokott gyengéd mosolya hiányzott az arcáról, és már össze is lehetett volna téveszteni az igazi Bucky-val. Mogorva, fagyos tekintettel, szinte undorodva mérte végig kettejüket.
-  Engedd el őt – közölte vele egyszerűen, mire Bucky automatikusan csak szorosabban magához húzta Rogerst. – Ha nem most, majd később meg kell tanulnod elengedni az embereket.
-  Nem akarom – válaszolt neki, szavai akár a méreg.
-  Ez senkit nem érdekel. Idővel minket sem fog.
-  Minket? Mégis ki vagy te?
-  Te vagyok. És mi tettük ezt vele.
Fém kezét felemelte, és a katona szabad kezébe adta az addig ott rejtegetett papírdarabot. Egy meghívó volt az, Amerika Kapitány temetésére. 

1 megjegyzés:

  1. Az utolsó mondat. Az utolsó. Mondat. Én most felkelek a géptől, és elmegyek a sarokba sírni.
    Köszönöm, hogy olvashattam.
    Xoxo.Bri.

    VálaszTörlés

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony