2016. augusztus 5., péntek

Are you ready? - Yaoi hét: 5. nap

  • Fandom: Marvel, azon belül is X-Men
  • egyetemista!Cherik, semmi mutáció
  • fluff
  • Charles és Erik tanulás mellett egy bárban dolgoznak takarítóként.
  • Ajánlott zene olvasáshoz: xxx

Erik eszméletlenül lassan eszik. Charles vagy negyed órával hamarabb végzett azzal a nyomorult konzervvel, a másik férfi viszont még tovább fagyoskodott odakint, és ette a tonhalat, nyammogva, addig húzva az időt, ameddig csak lehet. Nem, nem közeledett semmi olyasmi alakalom, amitől tartott volna, egyszerűen csak. Lassan. Eszik.
-  Jobb lesz, ha sietsz, még a bárpultot ki kell takarítanunk! – jött ki Charles morcos tekintettel.
-  Mindjárt megyek – biccentett, és ki is dobta a megmaradt dobozt. – Akkor a mosdók már készen vannak?
-  Amíg zabáltlál, megcsináltuk. Jössz nekem néhány itallal, csak úgy tudatom.
-  Már egy tehervagonnyival jövök Neked, barátom – veregette meg a vállát szórakozottan, és indult is a tisztítószereihez.
-  Tudom én azt – nevetett fel, szorosan mellette sétált. – Add ide, segítek.
-  Téged komolyan nem lehet levakarni – hitetlenkedett mosolyogva Erik. Amióta ott dolgozott, Charles szinte már betegesen segített mindenkinek. Na jó, legfőképp Eriknek.
-  Nem ám!
Charles Xavier és Erik Lehnsherr szinte félelmetesen egy időben érkeztek a Pokoli Mennyország nevezetű klubba, ahol takarítóként vették fel őket. Azelőtt nem ismerték egymást, lévén, a világ két legtávolabbi végéből jöttek Minnesotába.
Délután fél hat volt, a hely pedig mindjárt kinyitott – Erik szokása szerint alig csinált valamit. Hiába figyelmeztette Charles, hogy ennek nem lesz jó vége, és a főnöknek fel fog tűnni idővel a dolog, hiába noszogatta, a fiatal fiút nem igazán lehetett rászánni a munkára. Bár, Charlest es nem is igazán érdekelte egészen addig, amíg Erik a közelében lehetett.
Közösen meglepően hamar végeztek a széles, fekete bárpult kipucolásával. A többiek már rég hazamentek, vagy csak az épület előtt cigiztek és kajáltak, szóval csak ketten voltak bent.
-  Te, Erik – szólalt meg Charles bizakodóan. – Gondolkodtam.
-  Hű, rosszul kezdődik – forgatta a szemét, de látszott rajta;közel sem gondolja komolyan.
-  Ugye, két hetente egyszer van egy ingyenes belépőnk a klubba. Nem akarjuk ma elhasználni?
-  Mármint én? Veled? – mutatott zavartan kettejükre. Laza stílusa másodpercek alatt elillant, helyére egy szörnyen zavarban lévő, szerelmes, gyakornok tini lelke került.
-  Nem, basszus, én és az a szexi felmosó, ott a sarokban.
-  Meg kell hagyni, nagyon mutatós felmosórongy – nevetőráncai megjelentek, próbálta elrejteni széles mosolyát, így ajkai egy keskeny vonallá préselődtek össze. – Szívesen elmennék.
-  Tényleg? – Charles szeme ragyogott, mint egy ötévesé, aki játékautót lát.
-  Igen. Találkozzunk akkor nyitás után olyan fél órával?
-  Nekem jó. – Csak kis gondolkodás után vágta rá, úgy kellett tennie, mint aki lefuttatja magában a napirendjét. Charles napirendje nem állt sok dologból. Felkelni, bámulni Eriket, enni, megint bámulni Eriket, aludni.
Amíg ki nem nyitottak, Charles legfőképpen idegeskedett, pattogott, a szokásosnál is jobban láb alatt volt mindenkinek, amíg Erik csak… Erik volt. Higgadtan üldögélt az egyik kanapén, nézegette a többieket, néha átfutotta a Facebookot, de különösebben nem foglalta el magát.
Nyitáskor egy csapat tini már egyből elözönlötte a táncparkettet, néhány idősebb pedig a bárpult felé vette az irányt.
Erik laza testtartással sétált a kanapén ülő Charles-hoz, kezét felé nyújtotta.

-  Kész vagy rá, hogy lealázzuk a pisiseket a táncparketten? – mosolyodott el szélesen, mire Charles csak halkan nevetve megragadta a kezét, és hagyta, hogy Erik a tömeg felé húzza. 

1 megjegyzés:

  1. Aaaa *-* ez annyira ahhw volt hogy az már ahhw.
    Sajnálom ilyenkor már semmilyen értelmes szót sem tudok kinyögni :D AHW

    VálaszTörlés

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony